lipunmyynti alkoi

Kansainvälisen Maj Lind -pianokilpailun 14.–27.10.2022 liput ovat nyt myynnissä.

Nuoret pianovirtuoosit valloittavat Helsingin lokakuussa 2022, kun arvostettu kansainvälinen Maj Lind -pianokilpailu järjestetään viidennen kerran. Kilpailuun valitut pianistit soittavat monipuolisesti tunnettuja klassisia sävellyksiä Beethovenista Sibeliukseen ja Rahmaninovista Chopiniin, mutta myös uudempaa musiikkia. Jännittävä kilpailu etenee alku- ja välierien kautta kamarimusiikki- ja orkesterifinaaleihin. Musiikkitalolla käytävissä orkesterifinaaleissa pianistit kilvoittelevat voitosta soittamalla yhdessä Radion sinfoniaorkesterin kanssa.  

Tule kannustamaan suosikkisi voittoon ja nauttimaan kilpailun huumaavasta tunnelmasta.  Varaa lippusi ensimmäisten joukossa ja varmista itsellesi paras mahdollinen musiikkielämys.

Liput myy Ticketmaster. 

 Tapahtuman järjestää Sibelius-Akatemia.
#majlindcompetition #majlind #sibeliusacademy   

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Muita uutisia

Hyvää syntymäpäivää Maj Lind!

Maj Lind on nainen monen suomalaispianistin takana. Harva meistä on häntä tavannut, vielä harvempi tuntenut. Tänään 1. maaliskuuta on kulunut 146 vuotta Maj Lindin syntymästä. Lokakuussa, Maj Lind -pianokilpailun aikana, tulee vastaavasti kuluneeksi 80 vuotta hänen kuolemastaan.

LUE LISÄÄ »
Vieritä ylös